Klipning af roser og fyrregrene

GHS har i november og december gennemført klipning af beplantninger, der er vokset ud over rabatterne, således som annonceret i septembers medlemsblad og som beskrevet i reglerne for private fællesveje. I alt er der beskåret ved 80 matrikler.

Der, hvor der er beskåret, har ejerne modtaget en opkrævning for udført arbejde. Få medlemmer har henvendt sig og klaget, hvorfor GHS i ugen mellem jul og nytår gennemgår de omhandlede grundstykker. Disse medlemmer vil snarest høre fra foreningen.

Bestyrelsen sætter pris på medlemmernes forståelse for, at denne klipning efter mange års pause er blevet gennemført til gavn for helheden ved Henne Strand og i mange tilfælde for trafiksikkerheden.

Eventuelle kommentarer bedes rettet til bestyrelsen, post@ghs-henne.info inden nytår 2015.

Nyheder​

Sankt Hans 2020 arrangement aflyst
16-06-2020
Desværre er det grundet Corona-situationen ikke muligt i 2020 at gennemføre det traditionsrige Sankt Hans arrangement den 23. juni ved Henne Strand.
Læs hele nyheden
Legepladsen er nu på vej
07-05-2020
Legepladsen er nu på vej. Byggetilladelsen tog pga. Coronanedlukningen længere tid end forventer, men er nu klar. Legepladsen bliver leveret 15. juni og umiddelbart derefter monteret, så den er klar til sommergæsterne. Vi glæder os til at se det færdige resultat.
Læs hele nyheden

Grundejerforeningen Henne Strand

​Ryttervej 32, 6600 Vejen

Telefon: 20 90 33 30

E-mail: post@ghs-henne.info

CVR: 29733570