Grundejerforeningen Henne Strand​

...blev stiftet i 1953 som følge af, at alle grundejere i området i henhold til en tinglyst forpligtelse skal være medlemmer.

Det hænger bl.a. sammen med en fælles forpligtelse til at oprette og vedligeholde de private fællesveje og -stier i området.

Der er ca. 1.350 medlemmer i foreningen, som er godkendt af Varde kommune.

Foreningen varetager grundejernes interesser i henhold til vedtagne strategi- og handlingsplaner besluttede på generalforsamlingen, bl.a. i forhold til Varde kommune og andre relevante myndigheder.​

Foreningen arbejder desuden aktivt for en udvikling af såvel sommerhusområder som centerby i respekt for den natur, der omgiver området, bl.a. gennem sikring af, at områdets mange deklarationer overholdes.

De følgende sider indeholder en lang række oplysninger om foreningens virke, om bestyrelsen og dens arbejde og indsatser og andre forhold, der kan bidrage til at skabe de bedst mulige rammer om såvel ejeres som gæsters ophold.​

Nyheder​

Sankt Hans 2020 arrangement aflyst
16-06-2020
Desværre er det grundet Corona-situationen ikke muligt i 2020 at gennemføre det traditionsrige Sankt Hans arrangement den 23. juni ved Henne Strand.
Læs hele nyheden
Legepladsen er nu på vej
07-05-2020
Legepladsen er nu på vej. Byggetilladelsen tog pga. Coronanedlukningen længere tid end forventer, men er nu klar. Legepladsen bliver leveret 15. juni og umiddelbart derefter monteret, så den er klar til sommergæsterne. Vi glæder os til at se det færdige resultat.
Læs hele nyheden

Grundejerforeningen Henne Strand