Grundejerforeningen Henne Strand​

...blev stiftet i 1953 som følge af, at alle grundejere i området i henhold til en tinglyst forpligtelse skal være medlemmer.

Det hænger bl.a. sammen med en fælles forpligtelse til at oprette og vedligeholde de private fællesveje og -stier i området.

Der er ca. 1.350 medlemmer i foreningen, som er godkendt af Varde kommune.

Foreningen varetager grundejernes interesser i henhold til vedtagne strategi- og handlingsplaner besluttede på generalforsamlingen, bl.a. i forhold til Varde kommune og andre relevante myndigheder.​

Foreningen arbejder desuden aktivt for en udvikling af såvel sommerhusområder som centerby i respekt for den natur, der omgiver området, bl.a. gennem sikring af, at områdets mange deklarationer overholdes.

De følgende sider indeholder en lang række oplysninger om foreningens virke, om bestyrelsen og dens arbejde og indsatser og andre forhold, der kan bidrage til at skabe de bedst mulige rammer om såvel ejeres som gæsters ophold.​

Nyheder​

Ny GHS hjemmeside
20-01-2020
Grundejerforeningens hjemmeside er flyttet til anden platform og opdateret.
Læs hele nyheden
Midtvejsmøde
13-10-2019
Forsvarsministeren har nu svaret på vores henvendelse i forbindelse med ønske om anvendelse af fredede områder til øvelsesaktiviteter.
Læs hele nyheden

Grundejerforeningen Henne Strand