Grundejerforeningen Henne Strand​

...blev stiftet i 1953 som følge af, at alle grundejere i området i henhold til en tinglyst forpligtelse skal være medlemmer.

Det hænger bl.a. sammen med en fælles forpligtelse til at oprette og vedligeholde de private fællesveje og -stier i området.

Der er ca. 1.350 medlemmer i foreningen, som er godkendt af Varde kommune.

Foreningen varetager grundejernes interesser i henhold til vedtagne strategi- og handlingsplaner besluttede på generalforsamlingen, bl.a. i forhold til Varde kommune og andre relevante myndigheder.​

Foreningen arbejder desuden aktivt for en udvikling af såvel sommerhusområder som centerby i respekt for den natur, der omgiver området, bl.a. gennem sikring af, at områdets mange deklarationer overholdes.

De følgende sider indeholder en lang række oplysninger om foreningens virke, om bestyrelsen og dens arbejde og indsatser og andre forhold, der kan bidrage til at skabe de bedst mulige rammer om såvel ejeres som gæsters ophold.​

Nyheder​

Ny palisadekant på Klitvej
24-08-2022
Palisaderne langs udsigtshøjen/legepladsen på Klitvej udskiftes
Læs hele nyheden
Kommende affaldsordninger i sommerhusområder
07-07-2022
GHS har fra Din Forsyning modtaget informationer om affaldsordning, som vil træde i kraft med virkning fra september 2024.
Læs hele nyheden

Grundejerforeningen Henne Strand