Hederensningsindsats

I det dejligste efterårsvejr tog ca. 20 grundejere lørdag den 12. november fat på rensning af tre af foreningens hedearealer, så de nu fremstår uden fyrbevoksning. Operationen, som resulterede i 4 top-fyldte trailere, varede et par timer - og så var der også tid til en hyggelig forfriskning.


Tak til jer, der deltog i bestræbelserne på at sikre, at foreningens hedearealer ikke fortrænges af anden bevoksning.

Den 26. november har en række af medlemmerne tilmeldt sig anden runde af hederensningen, så yderligere 3 af foreningens hedearealer kan få en overhaling.


GHS opfordrer til, at alle grundejere overvejer at foretage tilsvarende hederensning på egne arealer, så Henne Strand generelt fremstår med den bevoksning, der bør karakterisere området.


Læs iøvrigt foreningens brev til Naturstyrelsen, som opfordres til at rense egne hedearealer - herunder Lyngbos Hede - som trues af især den invasive fyrbevoksning.

Nyheder​

Sommerhusgrundejerne i Varde Kommune går sammen
05-11-2023
Lørdag den 16. september stiftede 12 sommerhusgrundejerforeninger i Varde Kommune foreningen med det mundrette navn "Foreningen af sommerhusgrundejerforeninger i Varde Kommune", i daglig tale blot "Sammenslutningen"
Læs hele nyheden
Forsvaret i frontalangreb på fredningsforslag
05-11-2023
Forsvaret skyder fredningsforslaget vedr. Lyngbos Hede ned
Læs hele nyheden

Grundejerforeningen Henne Strand

Vedbendvej 14, 7200 Grindsted

Telefon: 20 21 46 19

E-mail: post@ghs-henne.info

CVR: 29733570