Ny palisadekant på Klitvej

​I uge 37 - mandag den 12. september - vil arbejdet med udskiftning af palisaderne langs P-arealet på Klitvej blive påbegyndt. I stedet for de nuværende - eller snarere resterne heraf - opsættes holdbare palisader af egetræ, som matcher den kvalitet, der er anvendt i forbindelse med renovering af centerområdet.


Mens arbejdet pågår, vil halvdelen af P-pladserne være afspærret, så der vil være plads til håndværkernes materialecontainer og maskiner.

​I forbindelse med palisadeudskiftningen etableres der også cykel- og barnevognsparkering, ligesom legepladsen efter mange opfordringer forsynes med en sandkasse til de mindste børn.


Arbejdet forventes at vare 5-6 uger.

Nyheder​

Har du endnu ikke registreret dig som grundejer - så er det nu!
21-11-2022
Opgjort dags dato - 21. november - har 719 grundejere gennemført ejerregistrering på foreningens hjemmeside. Hjælp os med at få de resterende ca. 650 grundejere til at oplyse os om deres kontaktdata, så de ikke går glip af fx. indkaldelse til generalforsamling og midtvejsmøde.
Læs hele nyheden
Hederensningsindsats
13-11-2022
Henne Strand er naturmæssigt blandt andet karakteriseret af store lynghedearealer - men mange af disse er truet af uønsket invasiv bevoksning, som kalder på en indsats.
Læs hele nyheden

Grundejerforeningen Henne Strand

Vedbendvej 14, 7200 Grindsted

Telefon: 20 21 46 19

E-mail: post@ghs-henne.info

CVR: 29733570