Foreningens formand forlader bestyrelsen

​​Umiddelbart før jul meddelte foreningens formand N. Jørgen Pedersen, at han efter længere tids personlige overvejelser ser sig nødsaget til at træde ud af bestyrelsen med omgående virkning.

Han fremhæver, at det frivillige arbejde som bestyrelsesmedlem og -formand naturligvis altid er at varetage medlemmernes interesser, men at dette fra tid til anden er slidsomt, udfordrende og brydsomt udover rimelighedens grænser, medlemskredsens forskellige interesser taget i betragtning.

Det er på denne baggrund - og af hensyn til sit helbred - at N. Jørgen Pedersen nu vælger at trække sig fra bestyrelsesarbejdet.

1. suppleant Regitze Elmsted indtræder som konsekvens af ovenstående i bestyrelsen, som på møde i januar 2022 konstituerer sig. Næstformand Jesper Dahlmann varetager indtil da opgaven som fungerende formand.

Nyheder​

Sommerhusgrundejerne i Varde Kommune går sammen
05-11-2023
Lørdag den 16. september stiftede 12 sommerhusgrundejerforeninger i Varde Kommune foreningen med det mundrette navn "Foreningen af sommerhusgrundejerforeninger i Varde Kommune", i daglig tale blot "Sammenslutningen"
Læs hele nyheden
Forsvaret i frontalangreb på fredningsforslag
05-11-2023
Forsvaret skyder fredningsforslaget vedr. Lyngbos Hede ned
Læs hele nyheden

Grundejerforeningen Henne Strand

Vedbendvej 14, 7200 Grindsted

Telefon: 20 21 46 19

E-mail: post@ghs-henne.info

CVR: 29733570